Nedeľa 28. 04. 2024 21:42:09 | Meniny má Jarmila

Vlci sú na víťaznej finálovej vlne. V Žiline získali čisté konto a séria smeruje do Prešova

Športoví fanúšikovia v Žiline doslova šalejú. Po prvom finálovom zápase so súperom z Prešova, kedy Vlci jasne dominovali, zopakovali tento úspech aj v pondelok 15. apríla. Druhý finálový duel jednoznačne vyhrali s výsledkom 5:0 a finálová séria je teraz naklonená v prospech žilinských Vlkov.

Michal Szentivanyi|16. apríl 2024|08:00:51

Zdroj: Daniel Stehlík

Súvisiaci článok
Vlci Žilina sa ujali vedenia vo finálovej sérii. Na domácom ľade uštedrili Prešovu poriadny debakel
Čítajte viac >

DOXXbet Vlci Žilina – HC Prešov 5:0 (2:0, 0:0, 3:0)

Góly: 1. Bezúch (Varga, Pobežal), 9. Bezúch (Dyakov, Mráz), 55. Koyš, 57. Paukovček (Beták, Belluš), 59. Belluš (Galamboš)

Stav série: 2:0

Počet divákov: 4063

Ernest Bokroš, hlavný tréner: ,,Veľmi nás teší, že sme zvládli obidva zápasy v domácom prostredí proti veľmi ťažkému súperovi. Plne si uvedomujeme, že ešte nie je koniec. Tak ako to mal Prešov ťažké v Žiline, tak to Žilina bude mať ťažké v Prešove. Som veľmi rád, že žilinský fanúšikovia nám takto dopomohli, musím pochváliť ako zareagovali na hymnu, veľmi sa mi páčilo, že spievala celá hala. S pokorou ideme do Prešova

Peter Melcher, útočník: „Vedeli sme, že dnes to bude úplne iné ako včera, na zápas sme sa pripravili dostatočne dobre. Čakali sme prvú tretinu od Prešova aktívny hokej, čo sa aj potvrdilo. Dali sme rýchle dva góly, čo nám aj pomohlo a potom sme si viac-menej ustrážili výsledok a v tretej tretine pridali ďalšie góly.”

Tretie stretnutie finálovej série sa uskutoční v Prešove. Je na programe vo štvrtok 18. apríla o 17:30 hodine na prešovskom zimnom štadióne.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina s Prešovom zabojujú aj o nový putovný pohár. Postup je absolútnou prioritou
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť