Nedeľa 12. 05. 2024 12:23:10 | Meniny má Pankrác

Jubilejný ročník tanečnej súťaže: Mladé talenty z Martina potvrdili, že patria medzi elitu

Uplynulé dni tancovali šikovní žiaci na východe Slovenska v Prešove. Tanečný klub z Martina sa tu zúčastnil jubilejného 20. ročníka pohárovej súťaže GRIMMY DANCE CUP. Tanečníci potvrdili, že sa v nich skrýva veľký talent.

Radka Kostánová|28. apríl 2024|11:45:33

Zdroj: tkdeep.sk

Súvisiaci článok
Tanečníci z Martina opäť bodovali. Svoj talent ukázali na súťaži v Leviciach
Čítajte viac >

Deep Dance Club očaril aj východ Slovenska

Uplynulé dni sa v meste Prešov uskutočnil jubilejný 20. ročník pohárovej súťaže GRIMMY DANCE CUP. Zišli sa tam tanečníci z rôznych kútov Slovenska. Súťažili v tanečných štýloch disco dance, disco freestyle, disco slov a hip hop.

Mladé talenty z Martina si tu vytancovali 12 zlatých, 3 strieborné a 7 bronzových medailí a opäť potvrdili, že patria medzi tanečnú elitu. Informáciu priniesli zástupcovia klubu na webovej stránke.

s-1536x1152.jpg Zdroj: tkdeep.sk

Zlatú medailu vo vekovej kategórii MINI, do 7 rokov a menej, získala Zarka Browning. Zároveň si vytancovala aj striebro v detskom disco duo spoločne s Veronikou Rumanovou. Spoločne postúpili z B kategórie do najvyššej A kategórie.

Rumanová si u detí vo výkonnostnej kategórii D zaslúžila tiež aj postup do vyššej C kategórie, pretože získala zlatú medailu.

„Zahanbiť sa nedali ani sólo tanečníčky z tejto vekovej kategórie, a to Ninka Kolesárová, ktorá získala zlatú medailu a postúpila do najvyššej A kategórie. Z juniorskej B kategórie si Miška Blizniaková tak isto vytancovala prvú priečku a tiež postúpila do najvyššej výkonnostnej A kategórie,“ doplnili zástupcovia.

V staršej juniorskej vekovej kategórii tretie miesto obhájila Tamarka Masárová. Ukázala sa v tom najlepšom svetle a aj v disciplíne disco freestyle získala zaslúžené zlato.

8003c84a-36b2-40c7-87cf-659674628c6e.jpg Zdroj: tkdeep.sk

Vedenie klubu priblížilo, že tanečníci sa predviedli aj v disco duách. Sofinka Blizniaková a Zojka Jančovičová v detskej vekovej kategórii B spoločne postúpili do najvyššej A kategórie. Na prvých stupienkoch stáli tiež staršie juniorky Nelka Kolářová a Lucka Pišná. V hlavných vekových kategóriách talent ukázali Matúško Tropp s Alžbetkou Hlavňovou a získali nádherné zlaté medaily.

„Zahanbiť sa nedali ani disco dance skupiny. Tu mal Deep bohaté osadenstvo, a to hneď v detskej vekovej kategórii si disco skupina „Energy Boost“ odniesla zlaté medaily,“ skonštatovali zástupcovia klubu.

Prvé miesto v kategórii disco slow „sólovky“ si vytancovala z juniorskej kategórie B Nellka Lukášiková. Zaistila si tak postup do najvyššej A kategórie.

c5b66588-834d-4b3e-836e-80f4842f4c63.jpg Zdroj: tkdeep.sk

Druhý deň súťaže

Druhý deň sa súťaž GRIMMY DANCE CUP premenila na ležérny hip hop štýl. Ani tu sa Deep Dance Club nestratil a tanečníci si odniesli krásne umiestnenia.

Juniorská hip hop skupina B „VIBIN“ si vytancovala úžasné zlaté medaily a postúpila do najvyššej A kategórie.

„V detskej vekovej kategórii si v sólovke Adamko Gregor vytancoval bronzovú medailu a juniorky B Viky Školníková a Miška Blizniaková sa spoločne postavili na tretí stupienok víťazov v duách,“ dodali z vedenia klubu.

Gratulujeme!

x.jpg Zdroj: tkdeep.sk


Súvisiaci článok
Tanečníci z Martina ohúrili aj hlavné mesto. Domov si odniesli 22 medailí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť