Nedeľa 28. 04. 2024 20:36:30 | Meniny má Jarmila

Aj rýchle občerstvenie môže byť zdravé. Ochutnajte ho na tradičnom podujatí v Žiline

Stanica Žilina-Záriečie pozýva na tradičný vegánsky podvečer. Ten v nedeľu 14. apríla bude zameraný na rýchle občerstvenie. Určite tak zistíte, že aj burger či cibuľové krúžky môžete pripraviť zdravou formou.

Daniel Jurčík|14. apríl 2024|11:15:31

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
Milovníci komiksov a kreslenia, zbystrite pozornosť! Sestry Jančové pozývajú na druhý ročník talentovej súťaže
Čítajte viac >

Na zaujímavé gastronomické podujatie pozývajú samotní organizátori. Cieľom je poukázať na to, že rýchlo pripravený pokrm je možné prichystať aj tak, aby nebol vo výraznejšej miere zdraviu škodlivý. Na stôl sa teda dostanú rôzne burgre, hranolčeky, pizza či šišky.

Môžete variť aj vy

Jedlo je potrebné pred konzumáciou najprv pripraviť a nepostará sa o to nik iný ako návštevníci. Odmenou im bude večera pri spoločnom stole v príjemnej spoločnosti komunity. S nákupom si pritom nemusíte robiť žiadne starosti. Postačí, ak dobrovoľným príspevkom podporíte organizátorov, ktorí vyzberané financie použijú na nákup potravín na nasledujúce vegánske podujatie. „Všetky zvyšné peniaze vždy na konci roka spočítame a venujeme organizáciám, ktoré sa venujú opusteným zvieratám. Konzumné je teda dobrovoľné," uviedli zástupcovia stanice.

Podujatie Junk food vegánska nedeľa sa uskutoční v nedeľu 14. apríla o 16:00 hodine v priestoroch Stanice Žilina-Záriečie


Súvisiaci článok
Veda a technika zábavnou formou: Na Žilinskej univerzite v Žiline otvoria výnimočné zážitkové centrum
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť