Nedeľa 28. 04. 2024 23:51:11 | Meniny má Jarmila

Volejbalovú vášeň si v Žiline užíva už roky. Kapitánka Magdaléna Kováčiková prezradila plány na rok 2024

Jej už takmer 9-ročné pôsobenie v pozícii kapitánky Volejbalovej akadémie Žilinskej univerzity už hovorí samo za seba, no má pred sebou ďalšie výzvy. Reč je o populárnej volejbalistke Magdaléne Kováčikovej, ktorá v rozhovore prezradila to, ako vníma aktuálnu výstavbu nového, multifunkčného športového centra v Žiline či to, ako sa pripravuje na zápasy v roku 2024.

Michal Szentivanyi|26. január 2024|19:30:27

Zdroj: Instagram/va_uniza_zilina

Súvisiaci článok
Talent Žilinského kraja: Volejbalistka Michaela Olbertová (ROZHOVOR + FOTO)
Čítajte viac >

Úspešná rodáčka z Kysúc Magdaléna Kováčiková už niekoľko rokov úspešne reprezentuje tím Volejbalovej akadémie na Žilinskej univerzite v Žiline. Jej už takmer 9-ročné pôsobenie zhrnula v širšom rozhovore, pričom prezradila aj plány na nasledujúci rok a neskrývala ani recept na to, ako skĺbiť športovú kariéru so súkromným životom. To však nie je všetko, čo Kováčiková prezradila. Jej pracovné nasadenie je totiž aj v inom, ako športovom segmente.

Kapitánka volejbalového tímu Magdaléna Kováčiková si totiž kariéru a komunikačné schopnosti so spoluhráčkami zo zahraničia zdokonalila aj úspešným štúdiom lektorstva anglického jazyka Žilinskej univerzite v Žiline v odbore Učiteľstvo akademických predmetov. Sama priznáva, že angličtina je dnes zdravý základ na úspešné reprezentovanie a diskusie v zahraničí, či už so spoluhráčkami alebo s konkurenčnými klubmi. Jej vnímanie aktuálnych športových udalostí zhrnula aj vyjadrením sa k aktuálnej nehode slovenskej lyžiarky a zlatej medailistky z Pekingu Petry Vlhovej, ktorá sa nešťastne zranila na domácom svahu v Jasnej.


Súvisiaci článok
Nové multifunkčné športové centrum UNIZA rastie podľa plánu (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť