Pondelok 29. 04. 2024 03:25:09 | Meniny má Lea

PML 8 - NEW ERA: Ako sa pripravuje Jakub Mikovčák na zápas o titul šampióna

V Diamond Gyme v Žiline trénuje thaiboxer Jakub Mikovčák, ktorý sa postaví do ringu na PML 8 - NEW ERA! a pobije sa o pás šampióna v kategórii do 75 kg. V predchádzajúcom rozhovore nám povedal, koľko zápasov v rámci PML už absolvoval a akým spôsobom chce potrápiť svojich protivníkov - či použije ostré koleno, lakeť alebo klinč. Teraz nám prezradil, aké má predzápasové rituály a ako sa vyrovnáva s prehrou v zápase.

Juliana Krčulová|17. január 2024|19:46:50

Zdroj: Instagram/miky_kuboffcak

Súvisiaci článok
Jakub Mikovčák zo žilinského Diamond Gymu sa na PML 8 pobije o pás šampióna
Čítajte viac >

Thaiboxer Jakub Mikovčák zo žilinského Diamond Gymu sa na galavečere bojových športov PML 8 s podtitulom NEW ERA! pobije o pás šampióna vo váhe do 75 kilogramov. Našej redakcii v predchádzajúcom rozhovore prezradil, ako sa na februárový súboj pripravuje, koľký zápas v rámci PML to už pre neho bude a či svojich súperov plánuje vytrápiť známymi ostrými kolenami, lakťami a nepríjemným klinčom. Teraz nám prezradil, aké má predzápasové rituály a ako sa vyrovnáva s prehrou v zápase.

Máš nejaký svoj špeciálny pravidelný rituál pred zápasom? Veríš, že ti prinesie šťastie?

„Pred každým zápasom robievam iba dve veci – idem sa ostrihať a vždy si zájdem do kostola.“

Ako vnímaš prehru v zápase? Berieš si z nej ponaučenie, ako hovoria športovci “prehra neexistuje”, alebo to nejako ovplyvní a aj zasiahne tvoje “zápasnícke ego”?

„Prehra v zápase nemá nejaký dopad na moje zápasnícke ego, ale skôr ukáže moje chyby, na ktorých následne s trénerom viem pracovať a ďalej sa zdokonaľovať,“ uviedol s úsmevom pre našu redakciu thaiboxer Jakub Mikovčák.


Súvisiaci článok
Colosseum Fight Night 3 ponúklo neopakovateľný zážitok a adrenalínom nabitú atmosféru (VIDEO)
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť