Pondelok 29. 04. 2024 15:33:09 | Meniny má Lea

Horoskop na tento týždeň: Niektoré znamenia majú pred sebou prelomové dni. Ste medzi nimi?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|15. apríl 2024|19:00:22

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na apríl: Jedno znamenie bude mať šťastie, iné sa môže tešiť na prekvapenie
Čítajte viac >

Baran

Počas nasledujúcich dní by sa mal Baran snažiť urovnať všetky hádky. Rodinní príslušníci môžu cítiť krivdu, preto by si mal tento človek priznať chybu a otvorene sa s nimi porozprávať. Obe strany budú spokojné.

Býk

Býk by mal tento týždeň pracovať na svojich snoch. Práve teraz má ideálnu príležitosť na to, aby získal všetko, na čom mu skutočne záleží. Ak tak neurobí, môže sa stať, že by premárnil najlepšiu šancu na životné šťastie. Patrí medzi znamenia, ktoré majú pred sebou prelomové dni.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si mal dať tento týždeň záležať na dochvíľnosti a presnosti. Aj malé meškanie by mu mohlo spôsobiť problémy, ktoré nechce. Pokiaľ chce mať týždeň úspešný, mal by byť zodpovedný.

Rak

Rak by sa mal vyvarovať všetkým dôležitým rozhodnutiam. Tento týždeň mu nie sú hviezdy naklonené, preto urobí dobre, ak sa bude držať v úzadí. Jeho čas ešte príde, len musí byť trpezlivý a skôr byť teraz v pozícii pozorovateľa. Nasledujúce dni by sa mal zamerať na svoje telo a zdravie.

Lev

Lev by si mal od pondelka plniť všetky podstatné povinnosti, aby sa mu na konci nenakopili. Keď nebude stíhať, môže požiadať o pomoc priateľa. Všetko sa bude vyvíjať dobrým smerom, preto mu pomôže ktokoľvek. Nemusí sa báť.

Panna

Človek v znamení Panny bude nasledujúce dni pociťovať strach. Hoci je tvrdohlavý a ide si pevne za svojimi snami, začne uvažovať nad negatívnymi scenármi. Mal by si zapamätať, že ide len o vyčerpanie a naordinovať si oddych.

dreamy-woman-relaxing-blooming-garden-spring-standing-near-tree.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Človek v tomto znamení by si mal dávať pozor na to, akých ľudí bude mať tento týždeň okolo seba. Niekto mu môže energiu brať, no na druhej strane sa môžu nájsť aj ľudia, ktorí ho energiou nabijú. Keď sa ich naučí rozlišovať, čaká ho úspešný týždeň. Všetko sa mu podarí.

Škorpión

Škorpión by sa mal zamyslieť nad svojimi priateľstvami. Akí sú jeho priatelia, taký je aj on. Mal by sa preto zamerať na to, aby jeho kamaráti boli úprimní, zodpovední, zábavní a na rovnakej vlne. Tento týždeň by mal urobiť dôležité rozhodnutie. Má pred sebou prelomové dni.

Strelec

Hviezdy stoja tento týždeň pri Strelcovi. Mal by sa venovať partnerovi, pretože môže mať pre neho veľkú novinku, ktorá ho poteší. Vďaka tomu bude šťastný a nasledujúce dni sa mu bude len dariť, nikto ho nevyvedie z miery.

Kozorožec

Kozorožec by mal zapracovať na svojich slabých stránkach. Hoci pracuje od rána do večera, zameriava sa na zbytočné veci. Dni, ktoré má pred sebou, by mal investovať do svojho rozvoja a zlepšovať sa. Prinesie mu to vytúženú úrodu.

Vodnár

Vodnár by sa mal snažiť nastoliť vo svojom okolí harmóniu a pokoj. Nemal by priateľov zaťažovať problémami, pretože mu aj tak nepomôžu. Je cieľavedomý a ambiciózny, preto sa nemusí ničoho báť. Všetko dobre dopadne, len musí vynaložiť snahu.

Ryby

Človek v tomto znamení by nikomu nemal dovoliť, aby mu zasahoval do života. Keď nebude silný, nikdy nebude spokojný, pretože bude žiť tak, ako chcú ostatní. Nie tak, ako chce on. Mal by zobrať život do vlastných rúk a zariadiť sa podľa seba. Možno zažije zlom, ktorý bude osudový.


Súvisiaci článok
Veľký horoskop na rok 2024: Čaká vás šťastie alebo nešťastie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť