Pondelok 29. 04. 2024 14:31:07 | Meniny má Lea

Divadlo DIVA predstavuje Sen každej ženy: Čo keby sa vám splnil váš najtajnejší sen? (VIDEO)

Divadlo DIVA predstavilo v Dome odborov Žilina hru chorvátskeho dramatika Mira Gavrana, ktorá sa zaoberá problémami a výzvami súčasnej doby. Hlavná hrdinka, ktorá sníva o dokonalom partnerovi, sa ocitne v nečakanej situácii, keď sa jej sen stane realitou. Ako sa vyrovná s následkami svojho priania?

Juliana Krčulová|29. február 2024|14:00:42

Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
Kultúrne podujatia tento týždeň: Podarí sa vám nájsť Sen každej ženy?
Čítajte viac >

Divadlo DIVA uviedlo v stredu 28. februára v Dome odborov Žilina hru najhrávanejšieho súčasného chorvátskeho dramatika a autora Mira Gavrana, Sen každej ženy.

Komédia Sen každej ženy vykresľuje aktuálnu rýchlu dobu, kedy nemáme čas na nič - nájsť si partnera, uvariť večeru, navštíviť rodičov alebo vyvenčiť psa. Poukazuje taktiež na to, že žijeme v materialistickej dobe - túžime po bohatom partnerovi, luxusnom aute, veľkom dome, drahých handrách alebo napichaných perách. Súčasná virtuálna doba nás dohnala k tomu, že unikáme z reality do sveta klamstiev. A nájsť si ideálneho partnera v takejto dobe? To je Sen každej ženy! No čo sa stane, keď sa tento sen stane skutočnosťou?

MixCollage-29-Feb-2024-12-37-PM-415 (1).jpg Zdroj: zilina.sp21.sk

Čo Andreu Karnasovú najviac zaujalo na príbehu komédie Sen každej ženy? Ako sa Andrea Profantová stotožnila so svojou postavou šialenej vedkyne? Čo je podľa Braňa Deáka snom každej ženy v dnešnej dobe? Odpovede nájdete v našom VIDEU.


Súvisiaci článok
Volejbalovú vášeň si v Žiline užíva už roky. Kapitánka Magdaléna Kováčiková prezradila plány na rok 2024
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť