Utorok 22. 10. 2024 17:49:55 | Meniny má Sergej

Mestská polícia Žilina zhodnotila uplynulý týždeň. Zachraňovali porezaného muža, ale boli aj pri ženách, ktoré si vybavovali účty

Mestská polícia Žilina zistila počas uplynulého týždňa až 160 priestupkov a rôznych udalostí. Na sociálnej sieti uviedli niektoré z prípadov.

Radka Kostánová|4. jún 2024|19:00:03

Ilustračné foto. Zdroj: zilina.sp21.sk

Súvisiaci článok
22-ročný vodič na Orave upútal policajtov svojou nekoordinovanou jazdou. Testy potvrdili prítomnosť návykovej látky!
Čítajte viac >

Mestská polícia Žilina neoddychuje. Policajti majú veľa práce každý deň a o tom svedčí aj to, že počas uplynulého týždňa riešili až 160 priestupkov. Informovali o tom na sociálnej sieti.

Počas minulého týždňa hliadka mestských policajtov poskytla asistenciu posádke rýchlej zdravotnej pomoci pri nakladaní agresívneho muža pod vplyvom neznámej látky, ktorý ležal porezaný od skla pri prevádzke v centre mesta.

Na druhej strane, vodičovi pod vplyvom alkoholu na sídlisku Solinky, ktorý sa snažil s vozidlom odísť, bola hliadkou za pomoci okoloidúcich znemožnená jazda, a tým policajti ochránili ostatných účastníkov cestnej premávky. Následne prípad prevzala hliadka štátnej polície.

V uplynulom týždni operačné stredisko mestskej polície prijalo telefonický oznam ženy, ktorá uviedla obavu o svoj život, nakoľko ju ohrozuje sekerou neznámy muž. Hliadkou bola informácia na mieste preverená a nebola potvrdená skutočnosť. Dve ženy pod vplyvom alkoholu si vybavovali „účty“. Situácia bola upokojená, bez nutnosti ďalšieho riešenia.

Kamerovým systémom boli zistené tri osoby, ktoré sa neoprávnenou manipuláciou so zábavnými automatmi snažili o poškodenie spúšťacieho mechanizmu a ich ďalších komponentov, včasným zákrokom automaty zostali bez poškodenia a za priestupok – pokus o poškodenie majetku, boli osoby doriešené na mieste v blokovom konaní,“ priblížili policajti v príspevku.

Mestská polícia Žilina dodala, že hliadka zároveň poskytla súčinnosť pri presune na urgent do nemocnice žene javiacej známky požitia alkoholu s opuchom tváre v spoločnosti rodičov, ktorá údajne bola napadnutá bezdomovcom v meste, no riešenie situácie políciou odmietli.


Súvisiaci článok
Nešťastná nehoda pri Bytči: 35-ročná vodička nedala prednosť motocyklu a zrazili sa
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť