Utorok 07. 05. 2024 15:21:45 | Meniny má Monika

Prevetrajte svoj šatník ekologicky. V Žiline na vás čaká obľúbený bazár fitness oblečenia

Aj svoj fitness šatník môžete obmieňať o nové kusy oblečenia, či zbaviť sa tých starých zároveň. Dokonca to môžete robiť aj ekologicky, a to tak, že sa jednoducho vyberiete na populárny NEBBIA bazár v Žiline.

Michal Szentivanyi|26. apríl 2024|18:15:02

Ilustračné foto. Zdroj: freepik.com

Súvisiaci článok
VIDEO: Na vianočnom bazári pre detské oddelenie v nemocnici Čadca sa vyzbieralo 4-tisíc eur
Čítajte viac >

Organizátori o uskutočnení bazáru informujú na sociálnej sieti. Záujemcovia si môžu prísť vymeniť či kúpiť nový materiál, alebo predať aj ten starý v sobotu 27. apríla o 10:00 hodine. „V našej predajni v Žiline opäť chystáme obľúbený NEBBIA Bazár nenoseného fitness oblečenia. Swap-ni si svoj fitness šatník a zaži s nami atmosféru fitness komunity," píšu organizátori bazáru.

Čo návštevníkov v sobotu čaká?

  • Bazár NEBBIA oblečenia, kde môžete predávať a nakupovať za polovičné ceny,
  • NEBBIA Outlet - trendy kúsky, z ktorých mnohé už inde nezoženiete. Tie museli urobiť miesto novinkám, ale aj vďaka tomu si ich budete môcť kúpiť so zľavou, ktorej výška vás zaručene poteší,
  • Voňavá káva a snack,
  • NEBBIA tím, ktorý vám ochotne poradí s výberom.

438059309_823597176470414_9042602742057128316_n.jpg Zdroj: Facebook/NEBBIA

„Trvácnosť a odolnosť, na ktorých nám záleží pri výrobe fitness oblečenia pre teba, sú zárukou, že môžeš oblečenie posunúť ďalej a zdvojnásobiť jeho život. Prines svoje NEBBIA oblečenie, ktoré nenosíš a predaj ho, alebo si nejaké výhodne kúp. Bazárovú náladu ti spríjemní voňavá káva a drobné občerstvenie. Mysli ekologicky a ušetri!" pozývajú organizátori bazáru na predajnú sobotu.

S návštevníkmi sa stretnú už tradične, v poslednú sobotu v mesiaci v NEBBIA predajni v Žiline. Ide o areál NEBBIA Campus na Bytčickej ulici. „Budeme pre teba k dispozícií od 10:00 do 14:00 hodiny. S radosťou ti priblížime výhody nášho oblečenia a zodpovieme akékoľvek otázky," dodávajú.

Návštevníci by mali vedieť, že tak, ako pri tradičnom bazáre, aj v tomto prípade sa predáva a nakupuje iba za hotovosť. V predajni a v kaviarničke však môžete platiť aj kartou.


Súvisiaci článok
Poslanci v Bytči rozhodli. Časť rodného domu Jozefa Tisa zostala v rukách mesta
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť