Sobota 27. 04. 2024 13:33:44 | Meniny má Jaroslav

Šport a solidarita ruka v ruke: Hasiči zo Žilinského kraja podporili bojovníka Dávidka na hokejovom turnaji v Levoči

Hasiči zo Žilinského kraja sa zúčastnili charitatívneho hokejového turnaja v Levoči, kde si v konkurencii šiestich tímov vybojovali cenné druhé miesto. Okrem športového úspechu prejavili spolupatričnosť darovaním medaily malému Dávidkovi, ktorý bojuje s detskou mozgovou obrnou, čím potvrdili svoj hrdinský charakter nielen v zásahu, ale aj v živote.

Juliana Krčulová|25. marec 2024|18:15:14

Zdroj: Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline

Súvisiaci článok
Hádzanársky klub mládeže v Žiline oslávi 5. výročie. Dvere do sveta športu sú v ňom otvorené pre všetkých
Čítajte viac >

Na ľade aj v živote hrdinovia: Žilinskí hasiči venovali medailu z hokejového turnaja malému bojovníkovi

Okresné riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Levoči v spolupráci s Prešovským samosprávnym krajom zorganizovalo vo štvrtok 21. marca Hasičský hokejový turnaj. Mária Pohanková Zahatlanová, hovorkyňa Krajské riaditeľstvo HaZZ v Žiline, informovala, že na Zimnom štadióne v Levoči si zmeralo sily 6 hokejových mužstiev, pričom svoje zastúpenie tam mali aj hasiči zo Žilinského kraja.

„Za Žilinský tím hralo 11 hráčov z HS v Žiline, HS v Terchovej, HS v Dolnom Kubíne, príslušník z Krajského operačného strediska v Žiline a príslušník zo Záchrannej brigády v Žiline. Žilinskí hasiči v hokeji získali krásne 2. miesto,“ potvrdila Pohanková Zahatlanová s tým, že uplynulé hasičské hokejové podujatie bolo dobročinnou akciou na podporu malého Dávidka s detskou mozgovou obrnou. „Žilinskí hasiči získanú medailu darovali chorému Dávidkovi. Ukázali, že sú hrdinami nielen v zásahu, ale aj na ľade a v živote,“ dodala.


Súvisiaci článok
Vynikajúci úspech mladých Vlkov. Po ôsmich rokoch sa dostali do semifinále juniorskej extraligy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť