Piatok 26. 04. 2024 02:43:29 | Meniny má Jaroslava

Vlci plnia semifinálové predpoklady na sto percent. Doma vyhrali aj druhý zápas

Aj druhý domáci semifinálový zápas proti Žiaru nad Hronom žilinskí Vlci zvládli. Hoci len tesne, o jeden gól. Do Žiaru nad Hronom tak cestujú s vedením 2:0. FOTO: Vlci Žilina

Michal Filek|31. marec 2023|20:40:55

Vlci Žilina – HK MŠK Indian Žiar nad Hronom 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) – stav série 2:0

Góly a asistencie: 26. Novák (Koyš, Varga), 59. Kluka (Varga) – 60. Gábor (Gašpar, Chlepčok). 2156 divákov.

VLCI ŽILINA: Tomek – Pohl, Šidlík, Kluka, Paukovček, Varga – Grebenchshikov, Novák, Koyš, Mráz, Macek – Sloboda, Pacalaj, Jakubík, Tibenský, Sýkora – Růžička, Nahálka, Melcher, Bečka, Rehák.

Hoci Vlci v úvodnej tretine druhého semifinálového duelu súpera prevýšili v ofenzívnych akciách, brankári na oboch stranách si udržali čisté štíty. To sa však zmenilo v 26. minúte, keď v presilovke prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste, obranca Novák.

Na ďalšiu gólovú radosť muselo vyše dvetisíc divákov v Niké Aréne čakať až do 59. minúty, keď sa presadil Kluka. V samotnom závere stretnutia, 28 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby pri avizovanom vylúčení ešte skóroval hosťujúci Gábor, ale to bolo z piatkového zápasu všetko.

S najtesnejším gólovým rozdielom si tak Žilina pripísala druhé semifinálové víťazstvo, séria bude pokračovať v pondelok a v utorok v Žiari nad Hronom.


Súvisiaci článok
Úvod Vlci zaspali. Potrebujú emóciu hodnú semifinále. Príďte ich dnes povzbudiť na štadión!
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť