Utorok 22. 10. 2024 11:26:21 | Meniny má Sergej

Kysucké Nové Mesto ožije počas najväčšej letnej udalosti. Blížia sa Jakubovské hody 2024

Kysucké Nové Mesto sa pripravuje na jedinečné oslavy Jakubovských hodov 2024, ktoré sa budú konať na Námestí slobody od štvrtka 25. do nedele 28. júla 2024. Táto štvordňová udalosť sľubuje bohatý program plný hudby, tradičných aktivít a rodinnej zábavy.

Monika Bieliková|10. júl 2024|13:30:07

Zdroj: Koláž Žilina SP21/ Instagram mesto_kysuckenovemesto

Súvisiaci článok
Fest dymu vás úplne opantá. Na podujatí o vodných fajkách vás čaká bohatý program, súťaže aj tombola
Čítajte viac >

O nadchádzajúcej udalosti informovalo Kysucké Nové Mesto na svojich webových stránkach.

Program na štvrtok 25. júla:

Jakubovské hody začnú slávnostnou svätou omšou o 17:00 hodine v kostole sv. Jakuba, ktorú bude celebrovať Mons. Tomáš Galis. Po nej bude nasledovať Jakubovský koncert mestského komorného orchestra, miešaného speváckeho zboru Shema a trúbkara Tibora Ďuriaka, ktorý bude dirigovať Petra Fojtíková.

Program na piatok 26. júla:

V piatok sa návštevníci môžu tešiť na koncerty populárnych kapiel. Program začne o 16:30 hodine vystúpením Don't Panic, nasledovať bude Lina Mayer, a večer zakončí rapper Majself a DJ set KALI A PETER PANN.

Program na sobotu 27. júla:

Sobotňajší program začne slávnostným sprievodom mestom o 13:00 hodine. Počas dňa sa predstavia heligonkári Jarky Jelinkovej a rôzne tanečné skupiny ako ANIMA, DEEP DANCE CLUB a DREAMS. Vrcholom dňa bude koncert skupiny MEDIAL BANANA. Medzi sprievodnými akciami nebude chýbať výstava fotografií a prezentácia detských a kočovných remesiel.

Program na nedeľu 28. júla:

Oslavy budú zakončené v nedeľu slávnostnou svätou omšou o 11:00 hodine v kostole sv. Jakuba, celebrovanou Mons. Martinom Dávidom. Po omši bude nasledovať program pre deti s Miškom a Lusinkou, vystúpenie Olympic Revival a záverečný koncert o 20:00 hodine.

Jakubovské hody 2024 sú skvelou príležitosťou pre obyvateľov aj návštevníkov Kysuckého Nového Mesta zažiť neopakovateľnú atmosféru plnú hudby, zábavy a tradícií. Moderátormi podujatia budú Michaela Kicková a Michal Bohúň.


Súvisiaci článok
Festival Dotyky a spojenia 2024 zaznamenal rekordnú návštevnosť. Prišlo 18-tisíc divákov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť