Sobota 27. 07. 2024 03:41:04 | Meniny má Božena

Láska, smiech a pikantné situácie: Divadelná komédia Milenec prichádza do kaštieľa Château Gbeľany

Pripravte sa na komediálny večer plný humoru a prekvapení! Kaštieľ Château Gbeľany otvára svoje brány pre návštevníkov, aby sa stali súčasťou divadelného predstavenia Milenec. V pondelok 17. júna 2024 vás čaká nezabudnuteľný zážitok v podaní talentovaných hercov!

Inzercia |11. jún 2024|11:30:31

Zdroj: chateaugbelany.com

Súvisiaci článok
Vršárska harmonika: Sviatok hudby a radosti napíše svoje druhé pokračovanie
Čítajte viac >

Pozvánka na divadelné predstavenie v kaštieli Château Gbeľany

Kaštieľ Château Gbeľany pozýva širokú verejnosť na divadelné predstavenie s názvom Milenec. Toto jedinečné podujatie odohrá štvorica hercov v pondelok 17. júna 2024 v historickom prostredí kaštieľa. Môžete sa tešiť na nezabudnuteľný kultúrny zážitok, preto nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tejto výnimočnej udalosti.

Karin Haydu, Mirka Gális Partlová, Dominika Žiaranová a Martin Mňahončák sa predvedú vo vynikajúcej komédii, ktorá návštevníkov prevedie svetom nástrah čakajúcich na muža po 22-ročnom manželstve.

„Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie, už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta milostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy, s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií. Nezastaviteľný podprahový boj o nadvládu jedného alebo druhého pohlavia v spoločnosti autor dokonale zachytil, no nechal na diváka, nech si určí svojho víťaza,“ opísali skvelú komédiu zástupcovia kaštieľa Château Gbeľany na svojom webe.

plagat-milenec_web-alt2019.jpg Zdroj: chateaugbelany.com

Hra je podľa ich slov plná humorných situácií a dialógov, pričom režisérka Soňa Ferancová bravúrne využila priestor, ktorý jej autor hry ponechal pre vykreslenie jednotlivých charakterov a pohotových situačných gagov.

Vstupenky na podujatie sú dostupné na recepcii hotela alebo prostredníctvom siete Ticketportal. Pre rezervácie a ďalšie informácie môžete kontaktovať recepciu Château Gbeľany na telefónnom čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na reception@chateaugbelany.com.

Cena vstupenky sa pohybuje v rozmedzí od 21 do 25 eur v závislosti od sektora.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou CHÂTEAU GBEĽANY.


Súvisiaci článok
Privítajte 62. ročník festivalu Jánošíkove dni s bohatým programom. Nebudú chýbať tradiční umelci, no ani zahraniční hostia
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť