Piatok 26. 07. 2024 21:03:17 | Meniny má Anna, Hana, Anita

Ďalší člen žilinskej svorky prisľúbil vernosť. Do extraligovej sezóny s Vlkmi Žilina sa hrnie aj Sebastián Šmida

Víťazný postup DOXXbet Vlkov Žilina do extraligy spečatili ďalší členovia svorky, ktorí zostávajú v tíme aj v ďalšej sezóne. Medzi takých patrí aj center Sebastián Šmida.

Michal Szentivanyi|25. máj 2024|08:01:02

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Fanfáry z Burianovej veže ohlásia začiatok Staromestských slávností (PROGRAM)
Čítajte viac >

Vlci Žilina potvrdili zotrvanie centra Sebastiána Šmida v tíme na sociálnej sieti. „Súčasťou extraligového tímu Vlkov v novej sezóne bude naďalej 25-ročný center, ktorého čaká už tretia sezóna pod Dubňom. V uplynulej sezóne sa podarilo rodákovi zo Skalice nazbierať v 23 zápasoch dohromady 22 kanadských bodov s bilanciou 10+12," odprezentovali Šmidove úspechy v statuse Vlci Žilina.

„Som nesmierne rád, že môžem pokračovať v Žiline aj ďalšiu sezónu. Toto mesto mi prirástlo k srdcu nielen kvôli hokeju, ale aj pre priateľskú atmosféru, ktorá tu panuje či už od fanúšikov, ktorých energia a podpora nás vždy posúva dopredu, alebo od vedenia, ktoré robí všetko preto, aby sme tu mali skvelé podmienky. Cítim sa tu ako doma a som veľmi spokojný. Som presvedčený, že nás v Žiline čaká úspešná extraligová sezóna a že si to spolu všetci užijeme," povedal o svojom rozhodnutí stabilný útočník žilinských Vlkov.


Súvisiaci článok
Spomienku na postupovú sezónu Vlkov môžete mať aj vy. Dražba víťazných dresov čochvíľa končí
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť