Pondelok 29. 04. 2024 22:31:14 | Meniny má Lea

Napätie pred finále stúpa. Vlci Žilina očakávajú plné tribúny a fantastickú atmosféru

Finálová séria Tipos Slovenskej hokejovej ligy je za rohom. DOXXbet Vlci Žilina si v nej zmerajú sily o postup do najvyššej súťaže s Prešovom a rozhodne pôjde o veľa. Fanúšikovia žilinského mužstva dúfajú, že sa po rokoch čakania a dúfania konečne budú môcť radovať z postupu medzi elitu. Svedčí o tom aj obrovský divácky záujem.

Daniel Jurčík|13. apríl 2024|16:01:59

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Finále sa blíži. V týchto dátumoch zabojujú Vlci Žilina proti Prešovu o postup do najvyššej súťaže
Čítajte viac >

Žilinský klub na svojej sociálnej sieti zverejnil viacero podrobností, ktoré budú určite zaujímať všetkých fanúšikov Vlkov. Tou podstatnou bolo spustenie predaja v sektore K, ktorý bude domáci. Dôvodom je masívny záujem verejnosti o lístky, ktorý sa však dal očakávať. Zástupcovia klubu takisto upresnili, že pred prvým stretnutím nebude chýbať ani fanzóna. V nedeľu 12. apríla od 15:00 hodiny sa pred zimným štadiónom budú môcť diváci zabaviť pri súťažiach, hudbe či fotení s maskotom Vikim.

O zábavu by však malo byť postarané najmä v Niké aréne. Okrem hokeja k tomu tradične prispeje aj skupina Ultras, ktorá si prichystala choreo. K nemu jeho tvorcovia vydali základné pokyny, ktoré by mali fanúšikovia dodržiavať:

  • nepoškodzovať materiál, neprekladať ho na iné miesta a využívať ho v súlade s pokynmi na kocke,
  • slušne upozorniť osobu, ktorá by s materiálom nezaobchádzala podľa pokynov,
  • prísť v dostatočnom predstihu, keďže choreo bude prezentované počas štátnej hymny.

436302221_955184049940339_6479840656772594676_n.jpg Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Ako to bude s parkovaním?

Jednoduché to nemusia mať diváci, ktorí by chceli v blízkosti Niké arény parkovať. Ako sme totiž v minulom článku upozorňovali, na parkovacom dome pri Štadióne MŠK Žilina prebiehajú rekonštrukčné práce. Z toho dôvodu nebude možné využiť priestor vedľa futbalovej západnej tribúny. K dispozícii bude výhradne parkovisko pri tej východnej.

„Prosíme všetkých, ktorí prichádzate z mesta a blízkeho okolia, aby ste využili na príchod na zápas prímestskú dopravu, vlakové spojenia alebo MHD," pripomenuli vo svojom usmernení zástupcovia Vlkov. Dodali tiež, že je rovnako možné zaparkovať automobil v centre mesta a prísť k Niké aréne po vlastných.


Súvisiaci článok
Skvelý úspech mladých Vlkov. Žilinskí juniori vybojovali v extralige bronzové medaily
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť