Sobota 27. 07. 2024 04:14:14 | Meniny má Božena

Študent z Liptovského Hrádku vytvoril video o lesníctve. Získal zaň celoštátne ocenenie

V utorok 13. februára sa v bratislavskom Primaciálnom paláci uskutočnilo odovzdávanie cien v súťaži s názvom Podpor svoj odbor. Jedným z ocenených sa stal aj Adam Rusnák, študent Strednej odbornej školy lesníckej a drevárskej Jozefa Dekreta Matejovie. Jeho video ocenila Slovenská lesnícka komora.

Daniel Jurčík|20. február 2024|18:45:06

Zdroj: liptovskyhradok.sk

Súvisiaci článok
Žilinskí študenti zožali úspech v súťaži Ruské slovo. Odniesli si prvé miesto
Čítajte viac >

O úspechu informuje mesto Liptovský hrádok na svojej webovej stránke. Dodáva, že udalosti sa zúčastnil i minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky Richard Takáč.

Súťaž Podpor svoj odbor je súťaž určená pre študentov stredných a základných škôl, ktorí chcú prostredníctvom videa spropagovať stredoškolský odbor lesníckeho, veterinárneho alebo agropotravinárskeho zamerania. Do štvrtého ročníka sa zaregistrovalo 54 stredných odborných škôl z celého Slovenska, ktoré odprezentovali dohromady 69 videí. Na podujatí vystúpili aj ďalší študenti SOŠ lesníckej a drevárskej v rámci vystúpenia trubačov.

i_7498630.jpg Zdroj:liptovskyhradok.sk


Súvisiaci článok
Žiačka zo Strednej odbornej školy obchodu a služieb v Martine vyhrala medzinárodnú barmanskú súťaž. Namiešala exkluzívny drink
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť