Utorok 22. 10. 2024 07:58:08 | Meniny má Sergej

Horoskop na tento týždeň: Rak môže očakávať hádku, Ryby zase zmierenie

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia.

Radka Kostánová|20. november 2023|15:15:08

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Súvisiaci článok
Horoskop na november: Aký bude váš predposledný mesiac v roku?
Čítajte viac >

Baran

Tento týždeň sa bude u Barana niesť v znamení povinností. Našťastie mu budú priať hviezdy a tak bude mať dosť energie na to, aby ich všetky splnil. Problém sa však môže objaviť v súkromnej oblasti, kde by mal byť opatrný.

Býk

Býk si od práce môže počas týchto dní oddýchnuť. Jeho štart do nového roka bol skvelý, preto si zaslúži relax a pokojný režim. Mal by si užiť svojich priateľov a spoločnosť, v ktorej odbúra stres a nebude myslieť na negatívne veci.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by mal mať tento týždeň veľký zmysel pre humor. Prvé dni môžu byť náročné, no od polovice týždňa sa mu všetko podarí a uspeje v každej oblasti. Stačí, aby zostal vytrvalý a nič nepokazí.

Rak

Rak by si mal stanoviť nové hranice. Zdá sa, že mu povinnosti a priania ostatných preliezli cez hlavu a má toho dosť. Keď si nastaví hranice, zlepší sa mu psychické zdravie a nebude podráždený. Vďaka tomu zvládne tento týždeň s úsmevom, no pokiaľ nie, môže očakávať hádku s blízkym človekom.

Lev

Lev by mal každý deň dokončiť svoju prácu. Nemal by si nosiť prácu domov, lebo by to zhoršilo jeho súkromné vzťahy. Keď sa však objaví hádka, mal by si zachovať chladnú hlavu a dobre zvážiť slová. Pokiaľ by povedal niečo v hneve, o pár dní by to ľutoval.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal viac sústrediť na svoj finančný stav. Pred sviatkami to u neho stále nevyzerá dobre, preto by mal začať šetriť a myslieť aj na budúcnosť. Keď bude tento týždeň bezhlavo míňať, ďalšie dni sa mu to nepekne vráti. Bude takto riskovať?

young-trendy-girl-winter-park.jpg Ilustračné foto. Zdroj: Freepik.com

Váhy

Tento človek bude mať hviezdy naklonené v oblasti lásky. Počas nasledujúcich dní by mal využiť príležitosť na to, aby sa zblížil s osobou, o ktorú má už dlhšie záujem. Možno medzi nimi preskočí iskra a prerastie to do niečoho väčšieho. Stačí mať len oči otvorené a dívať sa okolo seba.

Škorpión

Škorpión by nemal klamať a podvádzať svojich blízkych. Aj keď si možno povie, že im to neublíži, neskôr by mohli mať jeho slová vážne následky. Keď bude ku všetkým tieto dni úprimný, urobí dobre. Nikoho si nerozhnevá.

Strelec

Strelec by mal popracovať na svojom sebavedomí. Môže sa zapísať na nový kurz alebo začať navštevovať workshopy, ktoré podporia jeho tvorivé cítenie. Vďaka tomu sa niečo naučí a bude si viac veriť, čo mu pomôže otvoriť dvere do lepšej budúcnosti.

Kozorožec

Bohužiaľ, Kozorožca čaká veľmi stresujúci týždeň, počas ktorého nebude vedieť, čo skôr. Nemal by zabúdať na oddych a dostatok pitného režimu, aby ho nebolela hlava. Keď bude fyzicky fit, zvládne všetko a nemusí sa ničoho báť.

Vodnár

Vodnár má pred sebou priaznivý týždeň, počas ktorého sa mu všetko podarí a bude cítiť šťastie. Možno by sa mal zamyslieť nad tým, komu venuje svoju pozornosť, aby nebol smutný z toho, že sa niekomu venuje viac a niekomu menej.

Ryby

Človek v znamení Ryby by mal počúvať najmä svoje vnútro. Ak toho bude veľa, môže zvoliť oddych a relaxovať. Pokiaľ bude mať veľa energie, môže pracovať a robiť zopár nadčasov, aby si zaslúžil voľno niekedy inokedy. Vďaka tomu sa zmieri s jednou osobou, ktorú dlho nemal v láske.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť