Sobota 27. 07. 2024 03:16:30 | Meniny má Božena

Klub Judo San Kysucké Nové Mesto privíta nových členov

Klub Judo San Kysucké Nové Mesto privíta všetkých chlapcov a dievčatá vo veku od 6 do 12 rokov, v prípade záujmu aj starších. Nábor nových členov bude prebiehať počas septembra a októbra. Foto: ilustračné / Freepik.com

Juliana Krčulová|18. september 2023|13:00:02


Súvisiaci článok
Tradičný turnaj v Radoli sa uskutoční už na začiatku októbra. Kto získa pohár starostu obce?
Čítajte viac >

Nábor nových členov do klubu Judo San Kysucké Nové Mesto sa uskutoční na tréningoch v telocvičniach ZŠ Clementisova a ZŠ Dolinský potok (Suľkov).

„Privítame všetkých chlapcov a dievčatá vo veku od 6 do 12 rokov. V prípade záujmu i starších. Presné termíny tréningov nájdete na webe - www.judosan.sk,“ priblížili zástupcovia klubu a ďalej dodali, že tréningy sa konajú dvakrát týždenne pre každú tréningovú skupinu počas celého školského roka.

„Ponúkame množstvo tréningov s dôrazom na kvalitnú rozcvičku, nácvik judo techník aj úpolové hry. Cieľom je každodenný pohyb, ktorý deťom chýba - judo je alternatíva k času premrhanom na mobile. Nepodporujeme agresivitu, ale rozvoj fyzickej zdatnosti a odolnosti, koordinácie a ovládania vlastného tela. Dôsledkom zoceľovania tela je vyrovnaný človek, spokojnejšia myseľ, ktorá sa vie vyrovnať aj s náročnými situáciami. Pre pokročilých a súťaživých je možná účasť na turnajoch doma i v zahraničí,“ uviedli.

Pre bližšie informácie môžete kontaktovať Stanislava Kuchára na telefónnom čísle +421 903 778 107.


Súvisiaci článok
Oravskí otužilci otvoria novú sezónu už 14. októbra v Námestove
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť