Sobota 27. 07. 2024 05:44:21 | Meniny má Božena

Toto je farba, ktorá bude vládnuť v roku 2024: Čo na ňu hovoríte?

Farbu roka 2024 vyhrala nadčasová a skvelá Limitless. V interiérovom dizajne sa jej hovorí aj trendová pastelová. ILUSTRAČNÉ FOTO: Primalex

Radka Kostánová|18. september 2023|19:00:31


Súvisiaci článok
Tip na výlet: Na Orave vznikla nová oddychová zóna. Nájdete ju veľmi jednoducho a ponúka dokonalý relax
Čítajte viac >

V roku 2024 bude vládnuť svetu farba s názvom Limitless. Nadčasová a veľmi dizajnová farba sa najlepšie kombinuje s inými pastelovými aj výraznejšími odtieňmi.

Ako informuje Tlačová agentúra Slovenskej republiky na svojom oficiálnom webe, Limitless nahrádza chladné modré a zelené tóny obľúbené v posledných rokoch, ktoré boli inšpirované prírodou.

3-faec76da3e45c787ea929336cc1a9d424e87298e.jpg

„Na celom svete pozorujeme v interiérovom dizajne posun od chladnejších, sýtych tónov k svetlejším, teplejším odtieňom červenej, žltej a béžovej,“ hovorí Andrej Benko, obchodný riaditeľ divízie Architectural Coatings spoločnosti PPG pre Slovensko.

Vnútri domu sa hodí na všetky štyri steny, dvere a skrine. Zlý nápad nie je ani vymaľovať ňou strop alebo ju použiť na dekoratívne maľby. Vynikne tiež ako fasádna farba, ktorá je tento rok, no bude aj budúci, veľmi obľúbená. Medovo pohodový pocit, ktorý vie táto farba vytvoriť, omocníte využitím vankúšov, diek, kobercov a váz, či iných dekoračných predmetov v tejto farbe.


Súvisiaci článok
Nová výstava v priestoroch Mirage OC upozorňuje na problematiku onkologických ochorení
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť