Koliba na Vršku z Bytče opäť potvrdila svoju pozíciu medzi gastronomickou špičkou Slovenska. Po úspechoch ako „Zlatá čapica“ a dve vidličky v hodnotení Gurmán na Slovensku sa reštaurácia tentoraz dostala do prestížnej desiatky najlepších slovenských podnikov.
Odborná porota hodnotila jedlo, servis, atmosféru aj celkový zážitok. Práve v týchto kritériách sa Koliba na Vršku presadila ako jedna z top 10 reštaurácií Slovenska. Tento úspech je dôkazom, že aj menšie mestá ako Bytča dokážu ponúknuť gurmánske zážitky na vysokej úrovni.
Reštaurácia je známa poctivou kuchyňou, výberom kvalitných surovín a dôrazom na tradičné slovenské chute. Popularita Koliby na Vršku rastie nielen medzi miestnymi návštevníkmi, ale aj hosťami z rôznych kútov Slovenska, ktorí hľadajú autentický a profesionálny gastronomický zážitok.
Umiestnenie v top 10 potvrdzuje, že Bytča sa presadzuje aj na slovenskej kulinárskej scéne, a Koliba na Vršku pokračuje vo svojom úspešnom budovaní dobrého mena.
Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk
Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť