Sobota 18. 05. 2024 20:59:40 | Meniny má Viola

Ernest Bokroš sa lúči so Žilinou a vracia sa do Trenčína

Ernest Bokroš ukončil svoju trénerskú púť v Žiline a s radosťou sa vracia do Trenčína, kde ho čakajú nové výzvy a možnosti.

Juliana Krčulová|5. máj 2024|18:30:00

Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Súvisiaci článok
Extraligové radosti: Ako Vlci Žilina oslavovali svoj triumf s fanúšikmi (VIDEO + FOTO)
Čítajte viac >

Ernest Bokroš ukončil svoju trénerskú púť v Žiline a s nadšením sa vracia domov do Trenčína. Pre redakciu Žilinského večerníka potvrdil, že sa teší na nové výzvy a príležitosti, ktoré ho čakajú.

„Odchádzam do Trenčína, tento návrat domov, v ktorom žijem a narodili sa mi deti, je niečo unikátne. Považujem sa za Trenčana a návrat po tridsiatich rokoch bude krásny. Určite zápasy proti Žiline budú pikantné, no nie pre mňa, ale určite pre hráčov Žiliny. Rád by som však podotkol, že prajem žilinskému hokeju len to najlepšie,“ uviedol Ernest Bokroš pre redakciu Žilinského večerníka.

440782247_968969905228420_3395250573770429647_n.jpg Výkonný riaditeľ klubu DOXXbet Vlci Žilina, František Skladaný. Zdroj: Facebook/Vlci Žilina

Následne jeho slová potvrdil aj riaditeľ Vlkov Žilina, František Skladaný. „Áno, pán tréner u nás skončil. Ďakujeme mu za odvedenú prácu, lebo naozaj tento úspech je zásluhou všetkých, pričom si vážime jeho nesporný prínos pre žilinský hokej v tejto krásnej postupovej sezóne,“ dodal výkonný riaditeľ klubu DOXXbet Vlci Žilina.


Súvisiaci článok
Maturitné vysvedčenie na počkanie? Vlci Žilina ponúkajú fanúšikom podpísanú spomienku na postup
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť