Pondelok 20. 05. 2024 02:23:06 | Meniny má Bernard

Degustačná večera v Château Gbeľany: Miesto, kde sa snúbi tradícia, moderná kuchyňa a srdce pre komunitu

Château Gbeľany pozýva všetkých milovníkov dobrého jedla, vína a hudby na jedinečnú degustačnú večeru, ktorá sa uskutoční už vo štvrtok 30. mája 2024. Pripravte sa na večer plný kulinárskych zážitkov s 6-chodovým menu pod taktovkou šéfkuchára Richarda Svrčeka, ktorému budú asistovať aj talentovaní študenti z Hotelovej akadémie v Žiline. Časť výťažku z každej predanej vstupenky bude venovaný na nákup potrieb pre seniorov v Domove pokoja Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom.

Inzercia |8. máj 2024|13:00:04

Zdroj: chateaugbelany.com

Súvisiaci článok
Vstupenky zdarma na Online festival vzdelávania od KROSU
Čítajte viac >

Spojte sa s umením kulinárstva a podporte dobrú vec v Château Gbeľany

Jedinečná večera v Château Gbeľany je na obzore! Všetci, ktorí majú radi vynikajúce jedlo, skvelé víno a očarujúcu hudbu, sú srdečne pozvaní na exkluzívnu degustačnú večeru vo štvrtok 30. mája 2024, ktorá sa v prípade priaznivého počasia uskutoční o 17:00 hodine na nádvorí kaštieľa, v prípade nepriaznivého počasia v reštaurácii Belene.

Nechajte sa uniesť večerom, ktorý bude preplnený kulinárskymi majstrovskými dielami v podobe 6-chodového menu, ktoré pre vás pripraví šéfkuchár Richard Svrček spolu s nadanými študentmi a majstrami odborného výcviku Františkom Plavým a Moniky Kováčikovej z Hotelovej akadémie v Žiline.

Navyše, každý zakúpený lístok prispeje dobrej veci – podpore Domova pokoja Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom, do ktorého budú aj vďaka vám zakúpené potreby pre seniorov.

degustacne-menu--013.jpg Zdroj: chateaugbelany.com

Cena degustačnej večere je 94 eur/osoba vrátane napárovaného vína a sprievodného programu. Sedenie na exkluzívnej večeri je za spoločnými stolmi pre viacero osôb, zasadací poriadok je v réžii hotela. Château Gbeľany upozorňuje, že degustačné menu nie je vhodné pre vegetariánov a vegánov.

V prípade špeciálnych požiadaviek môžete kontaktovať recepciu Château Gbeľany na telefónnom čísle +421 904 498 533 alebo e-mailom na reception@chateaugbelany.com.

POUKÁŽKY na jedinečnú večeru v Château Gbeľany si môžete zakúpiť aj prostredníctvom TOHTO ODKAZU.

degustacne-menu--006.jpg Zdroj: chateaugbelany.com

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou CHÂTEAU GBEĽANY.


Súvisiaci článok
Nová kolekcia Reebok štýlovo otvára jarnú sezónu
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť