Štvrtok 02. 05. 2024 06:55:08 | Meniny má Žigmund

Hlasujte za TOP BIZNIS ZNAČKU Žilinského kraja v ankete Žilina SP21

Spravodajský portál Žilina SP21 v spolupráci so Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou Žilina vyhlásili anketu TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja. Záštitu nad anketou prevzali predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová a primátor Mesta Žilina Peter Fiabáne. Ktorá spoločnosť spomedzi prihlásených kandidátov zvíťazí, rozhodnete vy v našej ankete!

Juliana Krčulová|6. december 2023|19:45:15

Zdroj: zilina.sp21.sk

Spravodajský portál Žilina SP21 v spolupráci so Slovenskou obchodnou a priemyselnou komorou Žilina vyhlásili anketu TOP BIZNIS ZNAČKA Žilinského kraja. Záštitu nad anketou prevzali predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová a primátor Mesta Žilina Peter Fiabáne.

Prostredníctvom našich článkov sme vám predstavovali firmy, ktoré sú úzko späté so Žilinským krajom, ktoré vytvárajú pracovné príležitosti, podieľajú sa na inováciách, investujú do vzdelávania, správajú sa ekologicky, no najmä vďaka svojmu podnikaniu vytvárajú dobré meno Žilinského kraja na Slovensku a Slovenska vo svete.

NOMINOVANÉ SPOLOČNOSTI:

Podporiť svojich favoritov môžete prostredníctvom hlasovania v ankete, ktorú nájdete na konci tohto článku. Hlasovanie prebieha od dnes 6. decembra 2023 a potrvá do pondelka 18. decembra 2023 do polnoci. V utorok 19. decembra 2023 vyhlásime prostredníctvom Facebookového profilu Žilina SP21 víťaza, ktorému následne na narodeninovej oslave Spravodajského portálu vo štvrtok 21. decembra 2023 slávnostne odovzdáme finančné odmeny za prítomnosti predsedu SOPK Žilina Pavla Viteka, županky Eriky Jurinovej, primátora Žiliny Petra Fiabáne a predsedu predstavenstva spoločnosti beNOW media group (vydavateľa SP21), Petra Bologu.

Víťazná spoločnosť získa inzertný balíček v hodnote 6 000 eur, ktorý bude môcť v roku 2024 využiť na webe Spravodajského portálu SP21. Druhá firma v poradí, podľa hlasov čitateľov, získa inzertný balíček v hodnote 3 000 eur a tretia v hodnote 1 500 eur.

Cena poroty – TOP prínos pre Žilinský kraj

Okrem hlavnej ceny udelíme aj cenu odbornej poroty za TOP prínos pre Žilinský kraj. Rozhodnú o nej zástupcovia Slovenskej obchodnej a priemyselnej komory, Žilinského samosprávneho kraja, Mesta Žilina a spoločnosti beNOW media group.

Hodnotiť budú prínos firiem z hľadiska ekológie, zamestnanosti a inovácií. Víťazná spoločnosť získa inzertný balíček v hodnote 1 500 eur, ktorý bude môcť v roku 2024 využiť na webe Spravodajského portálu SP21.

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť