Sobota 27. 07. 2024 04:32:18 | Meniny má Božena

Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie môže očakávať rozchod a ktoré oslabenú imunitu?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|18. september 2023|09:00:06


Súvisiaci článok
Horoskop na tento týždeň: Ktoré znamenie sa môže obávať pohromy?
Čítajte viac >

Baran

Baran sa môže pripraviť na úspech. Tento týždeň si užije viac zábavy, než povinností, preto by sa mal uvoľniť. Náročné povinnosti ho nečakajú, všetko zvládne veľmi ľahko a s úsmevom na perách. Úspech nebude mať nič spoločné s kariérou, skôr by mal mať otvorené oči v rodinnom kruhu.

Býk

Človeka v znamení Býka čaká zlomové obdobie. Má pred sebou náročné dni, no zároveň ho čakajú okamihy, ktoré keď prekoná, stane sa silnejším. Partner sa s ním môže rozísť. Keď sa však chytí každej príležitosti, môže do konca týždňa nadviazať nové kontakty, ktoré mu otvoria dvere do sveta.

Blíženci

Blíženca čakajú dni v kruhu priateľov. Posledné obdobie bolo pre neho hektické, preto bude mať teraz čas spomaliť. Pripomenú sa mu priatelia, ktorých by nemal odmietať. Vďaka tomu si uvedomí, že život nie je len práca a spánok, ale aj zábava a spoločenský život.

Rak

Rak by sa mal pripraviť na horšie časy. Má pred sebou chaotické dni plné stresu, napätia a zlej nálady. Kľúčom k prekonaniu tohto nešťastia je odvaha. Rak by sa nemal báť požiadať o pomoc, keď bude cítiť záťaž.

Lev

Človek v znamení Leva je veľký perfekcionista a to sa mu tento týždeň vyplatí. Mal by mať naplánovaný každý deň, pretože len tak sa vyhne nedorozumeniam a poteší sa voľným chvíľam. Mal by sa zamerať na to, aby sa mu podarilo nájsť rovnováhu medzi prácou a súkromím.

Panna

Človek Panna by mal počas týchto dní prehodnotiť svoje priority. Zdá sa, že ich nemá nastavené správne a kvôli tomu robí jednu chybu za druhou. Pomôcť mu môže masáž, vďaka ktorej si uvoľní všetky svaly a psychicky oddýchne.

beautiful-woman-covering-eye-with-autumnal-leaves.jpg

Váhy

Váhy čaká príjemný týždeň. Nemajú pred sebou žiadne hádky, nedorozumenia a nečakajú ich ani ťažké úlohy v práci. Počas týchto dní by si mali uvedomiť, čo všetko majú a ako s tým narábať. Pomôžu im s tým telefonáty s rodinou.

Škorpión

Bohužiaľ, Škorpión pravdepodobne zažije hádky a nepríjemnosti. Či to budú hádky na pracovisku alebo doma, záleží len na ňom. Dôležité však je, aby sa po hádke ospravedlnil (ak urobí chybu on) alebo aby sa po hádke nedal zahnať do kúta (ak urobí chybu druhá strana).

Strelec

Strelec urobí dobre, ak sa naučí ustupovať ako prvý. Hovorí sa, že múdrejší ustúpi, preto by sa toho mal držať. Tento týždeň si vďaka tomu ušetrí mnoho nervov a nič ho len tak nevyvedie z miery. Pochopí, že život netreba brať až tak vážne.

Kozorožec

Človek v znamení Kozorožca by sa mal tento týždeň viac sústrediť na partnera. V poslednej dobe bol zameraný na seba a riešil len prácu, no nemôže to tak byť stále. Vzťah si zaslúži jeho pozornosť, preto by si to mal uvedomiť a nebrať partnera ako samozrejmosť.

Vodnár

Vodnár by si mal dať skontrolovať svoj zdravotný stav, lebo to s ním nevyzerá dobre. Zdravie má len jedno, preto je podstatné, aby bol v skvelej forme. Pokiaľ to tak nebude, môže sa rozlúčiť so svojimi koníčkami, bude mať oslabenú imunitu.

Ryby

Tento človek by mal začať šetriť. Bohužiaľ, blížia sa kruté časy a peniaze naviac sa vždy zídu. Keď začne už teraz, nielen, že sa mu budú dobre kupovať darčeky na sviatky, aj si bude môcť dovoliť víkendový pobyt mimo domova, aby si oddýchol.


Súvisiaci článok
Horoskop na september: Panna môže očakávať šťastie, Lev zase problémy
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť