Pondelok 20. 05. 2024 21:59:22 | Meniny má Bernard

Tragický nález na hladine Hričovského derivačného kanála: Polícia vyšetruje možné cudzie zavinenie (AKTUALIZOVANÉ)

Hričovský derivačný kanál sa stal miestom smutného objavu. Podľa televízie JOJ bolo medzi Bytčou a Kotešovou nájdené ľudské telo. Policajné vyšetrovanie je v plnom prúde, oblasť bola dočasne uzavretá.

Juliana Krčulová|10. máj 2024|12:45:03

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Dopravná nehoda v Turčianskom Ďure zablokovala premávku
Čítajte viac >

Medzi Bytčou a Kotešovou bolo podľa informácií televízie JOJ objavené ľudské telo bez známok života. Policajti okamžite uzavreli oblasť a vyšetrovanie je aktuálne v plnom prúde.

Aktualizácia piatok 10. mája o 14:00 hodine:

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, v tlačovej správe informovala, že nájdené telo bez známok života bolo mužského pohlavia. Podrobnosti o identite muža a príčine úmrtia zostávajú nateraz neznáme. „Privolaná obhliadajúca lekárka predbežne nevylúčila cudzie zavinenie a s cieľom zistenia presnej príčiny smrti nariadila vykonať pitvu. V súčasnej dobe polícia vykonáva potrebné úkony s cieľom zistenia totožnosti muža,“ doplnila.

Podľa zistení TV JOJ, malo mať objavené telo mužského pohlavia zviazané ruky, pričom príslušníci polície dlhé hodiny zaisťovali stopy.

Televízia JOJ na svojom webe noviny.sk informovala, že krátko popoludní na miesto dorazila aj obhliadajúca lekárka. Pohrebná služba už stihla telo naložiť a policajti cestu v okolí Hričovského derivačného kanála opäť sprejazdnili.

Aktualizácia piatok 10. mája o 20:10 hodine:

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Gabriela Kremeňová, v tlačovej správe skonštatovala, že podľa predbežných výsledkov súdnej pitvy sa cudzie zavinenie nepotvrdilo.

V prípade nových informácií budeme správu aktualizovať.


Súvisiaci článok
Tragédia na Liptovskej Mare: Hasiči vytiahli telo nezvestného muža
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť