Pondelok 20. 05. 2024 20:30:10 | Meniny má Bernard

Dopravná nehoda v Turčianskom Ďure zablokovala premávku

Policajti aktuálne dokumentujú zrážku viacerých vozidiel na ceste číslo II/519 v katastrálnom území obce Turčiansky Ďur, v okrese Martin. Podrobnosti nehody zatiaľ nie sú známe, no vodiči by mali byť trpezliví a dodržiavať pokyny policajtov na mieste.

Juliana Krčulová|10. máj 2024|11:25:02

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj

Súvisiaci článok
Stavba diaľničného úseku pri Ružomberku postupuje veľmi rýchlo, tvrdí minister dopravy
Čítajte viac >

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline informovalo na sociálnej sieti Facebook o vážnej dopravnej nehode na ceste číslo II/519 v katastrálnom území obce Turčiansky Ďur, v okrese Martin, pri ktorej došlo k zrážke viacerých motorových vozidiel.

„Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody je cesta II/519 neprejazdná. Dopravní policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Martine na mieste v súčasnej dobe vykonávajú prvotné úkony s cieľom zdokumentovania dopravnej nehody,“ priblížilo policajné riaditeľstvo.

Podľa informácií Operačného strediska Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Žiline vyrazilo na miesto nehody osem hasičov z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Martine (HS Martin, HS Turčianske Teplice) na dvoch kusoch hasičskej techniky.


Súvisiaci článok
Vlci Žilina získali druhé zvučné meno: Rastislav Dej sa v najbližšej sezóne pridá k extraligovému nováčikovi
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť