Pondelok 20. 05. 2024 10:00:47 | Meniny má Bernard

Žilinský kráľ detských piesní sa odhodlal k prekvapivému kroku. Popri hudobnej produkcii zavŕšil svoje štúdium

Mnohí ho na Slovensku poznajú ako nekorunovaného kráľa detských piesní na internete. Tí starší zas naňho spomínajú ako na známeho účastníka prvého ročníka populárnej speváckej súťaže. Miro Jaroš si po rokoch strávených pri hudbe dokončil vytúžené štúdium.

Michal Szentivanyi|9. máj 2024|08:00:05

Zdroj: TASR/Dano Veselský

Súvisiaci článok
Žilinčan Miro Jaroš a Tarzan sa spojili pre ekológiu v novom videoklipe
Čítajte viac >

Známy rodák z Tepličky nad Váhom sa po dlhom hudobnom období rozhodol prebádať študentské vody a dokončil štúdium na vysokej škole. O tom, že Miro Jaroš už dokonca absolvoval aj promócie, informoval denník Nový čas.

Viacero projektov musel skĺbiť do jedného obdobia

Mnohých určite zaujíma aj to, v akom študijnom odbore Miro Jaroš nakoniec absolvoval spomínané promócie. Ide o to, že známy spevák načrel do učebníc z oblasti psychológie, kde si podstatne rozšíril svoje obzory. Sám tvrdí, že sa aj vďaka tomu môže stať aj lepším človekom.

Po mesiacoch neúnavného štúdia sa dostavil vytúžený deň. Všetko sa podľa denníka Nový čas začalo ešte v marci minulého roka, kedy Miro Jaroš prijal nečakanú výzvu. Okrem voľného času a času, ktorý venuje hudobnému komponovaniu, si totiž našiel priestor aj pre učenie. Ukrojil si tak zo svojho rozvrhu a zasadol späť do pomyselných lavíc. Nové vedomosti z psychológie v praxi mu vraj umožnili na seba a na ostatných nazerať novou optikou.

Je to zmena, na učňovke sme nič také nezažili, povedal nadšený Jaroš

„Od štúdia očakávam, že mi pomôže v mojom osobnom, ale aj pracovnom živote. Vlastne už teraz mi pomáha. Naučil som sa lepšie komunikovať s deťmi, rešpektovať iný názor a byť lepším šéfom. Ide o rozvoj osobnosti, takže titul z toho nie je,“ povedal známy spevák pre denník Nový Čas. „Som na seba hrdý. Mal som promócie, moje prvé v živote. Ako sme si chodili so spolužiakmi pre diplomy, bol som dojatý. Myslel som si, že nič také v živote nezažijem, na učňovke sme nič také nemali. Život je krásny. Sny sa plnia,“ doplnil pre Nový čas Jaroš.


Súvisiaci článok
Vo Vychylovke nakrúcali nový slovenský film. Poznáme názov a aj dátum kinopremiéry
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť