Nedeľa 19. 05. 2024 08:29:48 | Meniny má Gertrúda

Vstupenky zdarma na Online festival vzdelávania od KROSU

Udalosť roka pre všetkých ekonómov, podnikateľov a rozpočtárov sa blíži.

Inzercia |6. máj 2024|12:00:03

Zdroj: kros.sk

Súvisiaci článok
Spoľahlivý softvér je kľúčom k úspechu v podnikaní
Čítajte viac >

KROS prináša 5. ročník Online festivalu vzdelávania. Prihláste sa zadarmo a užite si 3 dni lákavých diskusií, zaujímavých hostí a praktických ukážok v softvéroch a appkách.

Že ste ešte o Online festivale vzdelávania nepočuli?

Ide o veľké online podujatie, ktoré organizuje žilinská firma KROS, slovenský líder vo vývoji ekonomického, stavebného a znaleckého softvéru. Festival vznikol ešte za čias covidu, kedy nám (nielen) turbulentne sa meniaca legislatíva nedala spávať. Krosáci sa rozhodli podať pomocnú ruku a vytvorili jedinečné online podujatie plné legislatívnych noviniek a užitočných tipov pre biznis. Pre veľký úspech v tomto formáte pokračujú už 5 rokov.

Kedy sa festival koná?

Všetko to vypukne 28. – 30. mája 2024. Živé vysielanie začne každé ráno o 8:00. Stačí sa len bezplatne registrovať, v čase konania uvariť kávu, vyložiť nohy a sledovať. Poznačte si termín do kalendára a užite si bohatý program.

DSC05971 (1).jpg Zdroj: kros.sk

Nenechajte si ujsť užitočné prednášky a diskusie

Program festivalu bude bohatý. Počas 3 dní sa stretne kopec odborníkov z fachu. Pozvanie prijali daňové poradkyne, audítorka, predstavitelia úspešných slovenských firiem a samozrejme špecialisti na softvér od KROSU. Malá ochutnávka tém:

Nároky zamestnancov na pracovné voľno

Svadba, pohreb, návšteva lekára, choré dieťa, darovanie krvi, svedectvo na súde... Aj to sú momenty, ktoré patria k životu. V akých situáciách a na ako dlho musíte zamestnanca uvoľniť z práce? Kedy ste povinní poskytnúť mu náhradu mzdy? Ako zamestnanec preukazuje dôvod neprítomnosti v práci? Aj to sú otázky, na ktoré dostanete odpovede počas diskusie. A keďže leto je tu čo nevidieť, dozviete sa aj o možnostiach zamestnancov vykryť neprítomnosti v práci z dôvodu starostlivosti o dieťa počas letných prázdnin.

Mikrodaňovník a daňové zvýhodnenia

Od roku 2024 sa rozšíril počet daňovníkov, ktorí môžu byť mikrodaňovníkom a uplatniť si určité daňové zvýhodnenia. Nie ste si istí, či medzi nich patríte? Opýtajte sa daňovej poradkyne priamo na festivale.

Daňová kontrola digitálneho archívu

V diskusii s daňovou poradkyňou a audítorkou zistíte, ako sa pozerá správca dane na digitálny archív pri daňových kontrolách, či ako prebieha odovzdávanie dokladov a výsledkov daňovej kontroly. Hostky podebatujú aj o tom, ako sa pozerá zákon na digitalizáciu a aké požiadavky je potrebné splniť, ak chce firma začať digitalizovať.

DSC05988.jpg Zdroj: kros.sk

Elektronické služby štátu ako ich nepoznáte

Zaujíma vás, či je možné automatizovať interné procesy súvisiace s komunikáciou s úradmi? Spoznajte možnosti hromadného spracovania pošty, odosielania podaní, či ich podpisovania. Inšpirujte sa, ako na pár kliknutí spraviť to, čo bežne robia brigádnici celé dni a čo v najbližšej dobe chystá štát.

Digitálny stavebný denník

Stavebný denník je neoddeliteľnou súčasťou každej stavby. Digitalizujte ten svoj s aplikáciou STAVARIO. Zistite, ako zjednodušiť procesy a znížiť náklady.

Efektívne expedovanie s Chameleoonom

Doručujete tovar svojim zákazníkom? Zistite, ako ušetriť čas a vyhnúť sa chybám pri balení balíkov. Zoznámte sa so základnými informáciami o procese prepravy kuriérmi a expedície. Dozviete sa, ako celý proces realizovať tak, aby vás nezaťažoval.

Vstupenky zdarma

Či ste účtovník, mzdár, podnikateľ alebo stavbár, napredujte s KROSOM a ostaňte vďaka festivalu v obraze. Užite si dobré rady od odborníkov a skvelú atmosféru. Prihláste sa bezplatne ešte dnes.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou KROS a.s.


Súvisiaci článok
Inovatívni lídri v Žilinskom kraji: SmartBooks a Slovenský Červený kríž získali významné ocenenie
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť