Sobota 04. 05. 2024 02:09:59 | Meniny má Florián

Ray, psík s veľkým srdcom, čaká na svojho nového majiteľa

Raymond je šesťročný psík, ktorý hľadá nový domov. Jeho rodina ho vyhodila na ulicu, no on si zachoval svoju láskavú povahu. V Útulku Žilina ho opisujú ako milého, kontaktného a vášnivého aportéra. Dáte mu šancu na lepší život?

Juliana Krčulová|25. január 2024|18:30:07

Zdroj: Koláž Žilina SP21/Útulok Žilina

Súvisiaci článok
Útulok Žilina hľadá pre Rexíka, dvojročného psíka, ktorý zostal sám, aktívnu a láskavú rodinu
Čítajte viac >

Raymond je šesťročný psík, ktorý aktuálne váži 25 kilogramov. Ray sa v Útulku Žilina ocitol po tom, ako ho jeho rodina vyhodila na ulicu. Väčšinu svojho života prežil v byte, takže to bolo pre neho kruté, zvyknúť si na život v útulku. „Ray neurobil nič zlé, prečo by si zaslúžil skončiť na ulici, ale prvý pokus rodiny - nechať ho v hoteli a viac sa nevrátiť, im nevyšiel, tak sa ho zbavili inak,“ ozrejmili našej redakcii dobrovoľníci zo žilinského útulku.

Šesťročný Ray je podľa ich slov, aj napriek takejto zrade, voči ľuďom milý, kontaktný a vášnivý aportér. Hľadajú mu milujúci domov, kde bude právoplatným členom rodiny, ktorá ho už nikdy neopustí. Žil v rodine s dieťaťom. Je čipovaný, vakcinovaný, ošetrený proti vonkajším a vnútorným parazitom a kastrovaný.

V prípade záujmu o adopciu Raymonda, môže široká verejnosť osloviť Útulok Žilina od pondelka do soboty od 9:00 do 19:00 hodiny prostredníctvom telefónneho čísla +421 903 404 236.


Súvisiaci článok
Pomôžte Belkovi nájsť šťastie: Psík, ktorý bol týraný, hľadá nový domov
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť