Piatok 19. 04. 2024 21:12:31 | Meniny má Jela

Týždenný horoskop: Čo vám prinesie tento prelomový týždeň?

Čo vám prinesie tento týždeň? Nechajte sa prekvapiť týždenným horoskopom. V tomto článku odhalíte, aké budú vaše nasledujúce dni podľa znamenia. ILUSTRAČNÉ FOTO: Freepik.com

Radka Kostánová|29. máj 2023|07:47:03


Súvisiaci článok
Horoskop na máj: Jedno znamenie môže stretnúť lásku, iné môže zažiť povýšenie
Čítajte viac >

Baran

Baran má pred sebou ťažký týždeň, preto by sa mal vyzbrojiť úsmevom. V niektorých situáciách mu bude stačiť milé slovo alebo úsmev a hneď všetko lepšie dopadne. Aj v citovej oblasti môže dosiahnuť úspech.

Býk

Býk by mal znížiť svoje očakávania v práci. Bez prehnaných nárokov nebude sklamaný a vďaka tomu bude mať stále energiu aj na svoje koníčky. Tento týždeň by sa im mal venovať viac, pretože ich v poslednej dobe zanedbával.

Blíženci

Človek v znamení Blížencov by si mal naplánovať otvorený rozhovor o ďalšom kroku vo vzťahu. Už dlhší čas sa mu zdá, že sa s partnerom zasekli na jednom mieste, preto je na čase vyriešiť to. Pokiaľ je nezadaný, hviezdy mu budú naklonené a môže niekoho sympatického stretnúť.

Rak

Rak bude prežívať pokojné obdobie v rodinnom kruhu. Vďaka tomu, že sa s nikým nepoháda, bude mať energiu na to, aby si vyriešil svoje problémy v láske. Nie je však potrebné všetko hrotiť na maximum, niekedy je v poriadku, ak ustúpi a dá za pravdu partnerovi.

Lev

Levovi sa bude dariť v pracovnej oblasti. Hoci ho čakajú škriepky s priateľmi, v práci pôjde všetko ako po masle, preto môže byť spokojný. Ak si splní všetky povinnosti, ktoré má, a neurobí zbytočné chyby, zostane mu priestor na vyriešenie konfliktov.

Panna

Človek v znamení Panny by sa mal tento týždeň naučiť viac dôverovať sebe, než okoliu. Len on jediný vie, čo je pre neho najlepšie, preto by sa nemal spoliehať na druhých, ale len na seba. Keď bude počúvať svoj šiesty zmysel, všetko sa mu podarí podľa plánov.

group-people-working-out-business-plan-office-2.jpg

Váhy

Človek v tomto znamení bude počas týždňa v optimistickej nálade. Hoci nápady a inšpirácia nebudú prichádzať, keď sa nevzdá, nájde niečo, čím svoje okolie ohúri. V rodinnom kruhu ho nič zlé nečaká, môže zostať pokojný.

Škorpión

Škorpión by mal viac zabrať v práci. V poslednom čase zanedbával svoje povinnosti a to sa odrazilo na jeho finančnej situácii. Musí začať viac využívať svoje schopnosti a vlastnosti, pretože má veľký potenciál na to, aby dosiahol veľké veci.

Strelec

Strelec by sa mal počas týždňa vyhýbať konfliktom. Nemal by sa hádať s nikým, aj keď bude mať pocit, že má pravdu. Tento týždeň urobí dobre, ak sa stiahne zo spoločnosti a nebude v centre diania. Jedine tak prežije pokojné dni a nič zlé sa mu nestane.

Kozorožec

Kozorožec by sa mal pustiť do novej životnej výzvy. Už dlhší čas pociťuje, že stojí na jednom mieste a nevyhovuje mu to. Keď prehodnotí svoje ciele a ambície, mal by sa rozhodnúť buď o cestovaní alebo o zmene práce. Vdýchne mu to vietor do plachiet a bude šťastnejší.

Vodnár

Vodnár by počas týždňa nemal poľavovať v pracovnom tempe. Všetko pôjde podľa plánov, preto by nebolo vhodné, ak by sa niekde zastavil. Pokiaľ by bol nesústredený, mohol by veľa vecí pokaziť. Dobrou správou však je, že v osobnom živote sa mu bude dariť.

Ryby

Človek v tomto znamení bude počas týždňa riešiť malé nedorozumenie s nadriadenými. Avšak, to ešte nie je dôvod na stres a paniku. Ak ovládne svoje temperament a nezníži sa k výbuchu emócií, každú krízu ustojí a konflikt sa vyrieši v jeho prospech.


Súvisiaci článok
VEĽKÝ HOROSKOP NA ROK 2023: Čo čaká vaše znamenie?
Čítajte viac >

Zdieľať článok

Ďakujeme, že nás čítate. V prípade, že ste našli v článku chybu, napíšte nám na redakcia@sp21.sk

Lock-icon

Pre pridávanie komentárov do diskusie sa musíteprihlásiť